2020-04-27 07:52:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Bízik a meglátásaiban és helyzetfelismerő képességében

Napi horoszkóp április 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Merkúr átlépett a mai napon az ön második sorsterületére, és az anyagiakat hozza előtérbe. Nincsenek filléres gondjai, de nem érzi biztosnak a helyzetét, ezért gondolkodik B-terven.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Valaki felbukkan a múltjából, aki segíteni akar önnek. Természetesen nem érzi ennek szükségességét, de mégis jóleső érzéssel fogadja. Törekedjen a harmonikus kapcsolatokra.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az uralkodó planétája átlépett a Bika jegyébe. Ez kifejezetten jó hatással van önre, ugyanis stabilitást kap az ön mozgékony természete. Most higgadtan tudja kezelni a felmerülő problémákat, és képes kitartóan koncentrálni egy dologra.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A jövőjét nagyban befolyásoló információkra tesz szert. Először győződjön meg az ügy hitelességéről, s a döntésbe vonja be a legközelebb álló személyt.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma határozott lépéseket tesz a pénzügyekkel kapcsolatban, és nem egyeztet erről a többiekkel, mert annyira eltökélt. Bízik a meglátásaiban és helyzetfelismerő képességében.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Végre elér valamit, amire régóta vágyik és amiért régóta küzd. Most már látja, hogy a helyes utat választotta, még ha kellett is áldozatokat hoznia.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kedvező kilátásai vannak mindenféle tárgyalásokra, főleg pénzügyekben, melyekből szerencsésen fog kijönni, pláne ha hitelekhez, vagy társulásokhoz kötődik. Feltehetőleg egyébként is jó érzéke van a befektetésekhez, és ezt most ki is használhatja, és a csillagok is egyengetik az útját.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Merkúr a hetedik sorsterületét látogatja meg, ez egy nagyon szerencsés állapot, mert a sok felfordulás után végre egy józan beszélgetést tudnak a párjával folytatni. Meg tudják beszélni, hogy szükségük van egymásra, de a mostani nehéz helyzet egy kicsit mindkettőjüket kibillentette az egyensúlyából.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Helyesen ismeri fel a mai történések előnyeit és hátrányait. Ez a képessége megóvja a hirtelen cselekedetektől. Sérti büszkeségét, ha levegőnek akarják nézni, és nem is hagyja!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Merkúr vidámságot hoz az életébe, a gyerekekkel türelmesebb és kedvesebb a partnerével. Pénzügyei is megnyugtatóan alakulnak.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az otthon, a család most az átlagosnál sokkal fontosabb önnek, szeretteiről nagy szeretettel gondoskodik. A Merkúr változatosság iránti vágya most is megmutatkozik. Mindegy önnek, ha csak egy cserép virágot visz haza, vagy egy polcot fúr fel, de valamit változtatnia kell környezetén.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Magánéletében változás következhet be. Ha kapcsolatában bármely problémát szívesen söpört eddig a szőnyeg alá, akkor ezzel most szembe kell néznie. Egyébként elég jól bírja az otthon tartózkodást, de most már türelme véget ért. Kiránduljon egyet, legalább kiszellőzteti a fejét!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: